61479617[1]O pisică persană a fost găsită în timp ce umbla singură pe străzile din Carolina de Nord. Autoritățile au luat la cunoștință de această situație și au decis să îi găsească micuței feline o familie în care să trăiască și să aibă parte de îngrijire corespunzătoare.
Însă, acest lucru s-a dovedit a fi foarte dificil, în ciuda eforturilor depuse de persoanele abilitate, întrucât înfățișarea neobișnuită a pisicii, care în permanență stătea încruntată, i-a speriat pe cei care au avut intenția de a o adopta.
Trăsăturile aparate ale acestei feline o deosebesc de toate celelalte, supărarea care se citește pe chipul său o face să pară fioroasă și să îți inspire teamă, lucru care i-a ținut la distanță pe mulți iubitori de animale. Cum era și firesc, i s-a atribuit un nume pe măsura aspectului său – ANGRY CAT.
Fiindcă felina a ajuns pe mâini bune, Șeful Serviciului pentru Protecția Animalelor din Carolina de Nord, a realizat un material pe care l-a postat pe Facebook, fiind convins că, din miile de oameni care accesează această pagina, se va găsi, într-un final, o persoană ce va dori să o adopte.
Iar, pentru a da o pată de culoare anunțului, pe fotografia acesteia apărea scris că pisica va rămâne așa încruntată până se va găsi cineva care să o adopte.
Și…nu s-a înșelat, întrucât acțiunea s-a dovedit a avea succes,la numai patru zile de la publicarea reclamei pe pagina de socializare. În sfârșit, o familiei din Onslow County, a luat-o acasă și i-a dat numele de Capitanul Jack.
Se pare, însă, că înfațișarea nu era numai de fațadă, întrucât în momentul în care a simțit mirosul altor feline a început să se comporte amenințător, iar celor de la adăpostul de animale, în care a fost ținută, le-a fost teamă să o lase în compania altor pisici.
Cu toate acestea, toată lumea s-a bucurat ca, în sfârșit, Angry Cat a fost adoptată și a ajuns în mijlocului unei familii iubitoare.