12686677153_ff30f26bff_oAți crezut vreodată că adorabila voastră pisică poate fi un adevărat monstru dacă este nemulțumită de ceva? Cu siguranță nu. Așa s-a întâmplat și cu o familie din orașul american Portland, care s-a trezit peste noapte baricadată în propriul dormitor cu tot cu câine, de teama unei pisici dornică de răzbunare.
Vă vine să credeți sau nu, familia a fost nevoită să ramână în dormitor și să apeleze la Poliție, pentru a scăpa de pisica lor, Lux, un motan hymalaian care cântărește în jur de 10 kilograme, ce a început să devină foarte agitată și să atace.
Totul a pornit din momentul în care Lux a atacat copilul în vârstă de 7 luni al familiei și l-a zgâriat pe fațâ, iar tatăl i-a tras un șut motanului. Dornic de răzbunare, motanul nu s-a oprit aici și a îneput să atace toți membrii familiei. De teamă, aceștia s-au ascuns în dormitor, iar pisica a început să scoată zgomote ciudate, să zgârie și să scuipe ușa, arătându-și ghearele ori de câte ori încercau să iasă din cameră.
Astfel, stăpânul s-a văzut nevoit să sune la Poliție, iar pe înregistrare se auzea și motanul agresiv.
Poliția s-a îndreptat către locuința familiei, înarmați cu un dispozitiv special de prindere a câinilor, iar după câteva încercări au reușit sa încolțească pisica și să o bage într-o cușcă specială.
Amuzați de cele întâmplate, polițiștii au lăsat pisica în custodia familiei. Mama bebelusului zgâriat, panicată de cele întamplate a declarant că: „poate fi amuzantă situația dacă ți-o povestește cineva, nu și dacă o trăiești pe propria piele”.