hammie 2Cine a spus că un câine și o pisică nu pot fi prieteni? Se pare că nu mai putem vorbi despre câini și pisici precum că ar fi dușmani de moarte, pentru că, din ce în ce mai multe ipostaze în care sunt surprinse aceste animale ne confirmă că, de fapt, există o legătură aparte între ele… Vorbim despre Hammie un buldog care trăiește în Lincoln, Nebraska și are numai un an. Deși, apparent, are o înfățișare fioroasă, patrupedul a devenit un adevărat protector pentru niste micute feline ce au fost adoptate de către stăpânii săi.
Acesta este un cățel cu adevărat special, care își manifestă afecțiunea pentru feline, după cum putem observa în fotografii. Stăpâna lui Hammie a adus în locuința sa o pisică gestantă care a dat naștere la șase pisicuțe sănătoase, cu toate că pisica mamă era foarte bolnavă, iar nașterea a fost una plină de complicații.
Surpriza a fost una neașteptată… câinele s-a dovedit a fi atât de atașat de pui, încât în permanență încercă să îi ocrotească, să îi îngrijească, de parcă ar fi fost proprii săi pui.
Stăpâna, Michele Parden, a rămas uimită de afecțiunea pe care patrupedul a manifestat-o, afirmând cu mândrie că, „atunci când le-a văzut, a fost așa de bland! Încerca cu blândețe să le tragă pe toate în jurul lui, ca și cum ar fi avut de gând să le îngrijească, să le protejeze. Își ridica lăbuța cu grijă deasupra lor și le mângâia”.
Puii de pisică au fost adoptați, ajungând la diferite familii, dar au continuat să țină legătura cu stăpâna patrupedului.