Expoziția Internațională de Primăvară SofistiCAT

Expoziția Internațională de Primăvară SofistiCAT

Primăvara superlativelor feline

Expoziția Internațională de Primăvară ”SofistiCAT”

Luna aprilie debutează cu mult așteptatul regal de frumusețe felină, organizat ca în fiecare primăvară și toamnă, la București. Publicul iubitor de pisici se va reîntâlni cu frumusețea și grația felină, într-o adevărată sărbătoare a superlativelor pisicești.

Asociatia Felina SofistiCAT organizează, în zilele de 6-7 aprilie 2013, Expoziția Internațională Felină de Primăvară, edițiile 29-30.

La eveniment – care se va desfășura în București, la Sala Palatului, între orele 10 – 17 (atât sâmbăta, cât și duminica) – vor participa peste 200 de pisici de rasă, venite din diferite colțuri ale lumii.

Prin fața juriului, compus din patru arbitri internaționali, vor defila frumoase exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Bengaleză, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză. Atât sâmbăta, cât și duminica, vor avea loc etapele preliminare ale concursului.

Punctul culminant al manifestării va fi concursul BEST IN SHOW. Finaliștii celor patru categorii de grupe (grupa 1-Persane și Exotice, grupa 2- păr semilung, grupa 3- păr scurt și grupa 4- Orientale și Siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici.

Feline grațioase

Vizitatorii vor putea admira grațioasele feline întrecându-se în frumusețe și vor putea achiziționa o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (cercei, brățări, poșete etc.) la prețuri promoționale.

Evenimentul este foarte îndrăgit de către public, fiind vizitat de un număr de peste 10 000 de oameni. Are publicul său fidel de mai bine de șapte ani. Expoziția este puternic mediatizată în presă, televiziune, radio și online.

Ca de fiecară dată, în cadrul expoziției, se va desfășura și campania “Arată că îți pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor ROBI, Camera cu Pisici și Free Pets vor aduce pisici vaccinate și sterilizate spre adopție. Așadar, un eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi.